SEGRE

TRÀNSIT ACCIDENT

Atropellen dos dones en un pas de vianants a Tàrrega

Les veïnes ferides tenen 94 i 65 anys

Moment de l’evacuació d’una de les ferides.

Moment de l’evacuació d’una de les ferides.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Dos dones, de 94 i 65 anys, van resultar ferides ahir al matí al ser atropellades per un cotxe a Tàrrega. L’accident es va produir a les 11.21 hores quan un turisme va atropellar dos vianants, veïnes de la capital de l’Urgell, que estaven creuant el carrer Sant Pelegrí –el tram urbà de la C-14– per un pas zebra.

La dona de 94 anys va patir una fractura de maluc i una lesió a la cama esquerra amb una ferida oberta, i va ser traslladada en ambulància a l’hospital Arnau. L’afectada de 65 anys va patir una contusió amb ferida oberta a la cama esquerra i va ser atesa al CAP.

Segons sembla, el sinistre es va produir quan les dos dones creuaven pel pas de vianants, situat a l’altura dels números 22 i 24, i els vehicles que circulaven en sentit Tarragona estaven aturats mentre que, en l’altre sentit, va passar un cotxe a velocitat reduïda el conductor del qual, pel que sembla, no va veure les vianants i les va atropellar. L’home, de 76 anys, va resultar il·lès i va donar negatiu en la prova d’alcoholèmia.

En aquest sentit, el sinistre va obligar a tallar un carril del carrer durant gairebé una hora. La Policia Local es va fer càrrec de les diligències.

tracking