El Lleida B no pot sumar i perd set jornades després

El Vilanova tanca el triomf de penal al 89

Un jugador de Lleida es desfà d’un contrincant en una jugada del partit.

Un jugador de Lleida es desfà d’un contrincant en una jugada del partit.MAGDALENA ALTISENT

El Lleida B no va ser capaç de superar el Vilanova i va pagar molt cars els errors defensius que van significar els dos gols de l’equip visitant, un Vilanova que va sumar els tres punts sense brillar al terreny de joc.

L’equip de Mena es va situar bé en el camp en els primers minuts, però un mal refús de la defensa local va permetre a Valldosera no perdonar amb un golàs on res va poder fer Sisó. L’error defensiu no va condicionar moralment el Lleida B, que va continuar provant d’atansar-se a la porteria de Martínez, encara que les ocasions de gol van acabar sense èxit, per arribar al descans amb el resultat en contra. El 0-1 va despertar el conjunt local a la segona meitat i Angerri va situar la igualada en el marcador després d’un inici fulgurant del Lleida B. A partir de l’empat, el duel es va dividir i va esdevenir un matx imprevisible, amb moltes alternatives per a tots dos equips. Quan semblava que s’acabaria amb taules, una falta lateral en contra mal defensada per la defensa de Mena va suposar un penal a l’últim minut del partit. Vall no va fallar i el Lleida B va veure com sortia derrotat set jornades després.

Jordi López es va pronunciar després del partit: “Crec que la derrota és injusta. Hem fet més per puntuar, però analitzarem els errors i els corregirem.” El tècnic considera que l’equip està fent un bon paper en aquesta primera volta i considera clau el següent partit contra el Sant Ildefons.