En la seua tornada a la Lliga, després de dos jornades sense jugar per les obres al Camp d’Esports, el Lleida va sumar el seu primer punt en la competició després de cedir un increïble empat al Prat (1-1) quan semblava tenir la victòria a l’abast de la mà. Els de Siviero guanyaven des del minut 17 i sense passar excessius problemes en defensa, davant d’un rival que cada vegada jugava més amb el cor que amb el cap. Però va arribar el minut 84 i es va demostrar, una vegada més, que aquest equip, per una causa o per una altra, encara està a mig fer i lluny de la seua millor versió. Una pugna entre Quintillà i Ignacio a la banda esquerra va acabar amb el lleidatà a terra. L’auxiliar va aixecar la bandera, els jugadors es van quedar estàtics mentre l’àrbitre indicava amb la mà que seguís el joc. Ignacio, el més llest de la classe, va controlar la pilota i la va cedir a Javi Lara, que, davant de la passivitat de la defensa, va afusellar Álvaro Campos. La pitjor manera d’acabar un partit que els de Siviero tenien encarrilat des del minut 17, quan Guillem Martí va aconseguir transformar una assistència d’or de Doncel després d’una gran jugada que va iniciar Quintillà. Curiós el cas de Doncel, que tot just feia un minut que havia entrat al camp per substituir el lesionat Casares, que va rebre un fort cop. Doncel encara va tenir temps, abans que li ajustessin la marca, de fabricar un altre gol a Guillem Martí, però aquesta vegada la seua rematada (22’) va ser aturada per Toni. Fins al 0-1 el joc estava travat i amb molt poca continuïtat, encara que el Prat va tenir la seua ocasió en un doble córner (6’ i 7’) tret per Nacho i en el qual el jugador local va buscar el gol olímpic, però Campos va estar molt atent. Encara va tenir el Lleida una ocasió més, l’última de tot el partit, en un cop de cap de Max Llovera, afegit a l’atac, que va picar al travesser per la part de dalt. El Prat tampoc no va crear gaire perill, encara que va tenir l’empat en una contra rapidíssima en la qual Ignacio es va plantar en solitari davant de Campos (33’), però el porter del Lleida va salvar l’u contra u en una portentosa sortida. La segona part ja va ser una altra cosa. El Prat acusava el cansament i apel·lava ja a l’heroica mentre el Lleida es limitava a matar el partit enfortint el centre del camp. De fet, tret d’una jugada personal de Doncel, que va enviar una centrada que Toni (57’) va aturar amb problemes en dos temps, el Lleida ja no es va atansar més a l’àrea del Prat. En canvi, els locals van tenir opcions. Primer, amb dos avisos de Ricarte (65’) i d’Óscar Muñoz (68’), que van sortir desviats. La més clara va ser a les botes d’Óscar Muñoz, el jugador que va privar amb el seu gol jugant amb el Cornellà del play-off al Lleida d’Idiakez. Al minut 75 va rematar de xilena i Campos, en la millor aturada del partit, la va desviar a córner. Tot i això, el Lleida aguantava sense angoixes fins a l’esmentada jugada del minut 84. Una badada col·lectiva interpretant malament una decisió arbitral va suposar l’1-1 i va provocar el deliri entre els escassos espectadors que van anar al Municipal de Sagnier. En l’aspecte positiu, la jove i prometedora defensa lleidatana i el primer punt sumat en la present temporada.