HANDBOL DIVISIÓ D?HONOR PLATA FEMENINA

Un empat per començar

Una jugadora de l’Associació mira d’avançar amb la pilota entre la pressió de la defensa rival.

L’Associació Lleidatana va començar ahir la temporada amb un bon empat (26-26) a la pista del Morvedre valencià, encara que amb un regust una mica amarg a l’haver estat amb el marcador a favor durant gran part del partit. Tot i així, el punt té mèrit, ja que les lleidatanes jugaven contra un dels equips cridats a ser a dalt a la classificació i després d’un estiu en què ha patit una profunda renovació, amb sis baixes i nou altes.

El matx va començar amb els dos equips amb les idees clares i molta igualtat, encara que a partir del minut 7 (4-4) les lleidatanes van fer un pas endavant, amb un bon treball tant en defensa, on van anul·lar la pivot rival, com en atac, acompanyat per una excel·lent actuació sota els pals. Així, les blaves van aconseguir una renda d’entre 3 i 4 gols que van mantenir fins al descans (14-17).

A la segona meitat, les lleidatanes van sortir a pista en bloc i amb un parcial de 0-3 van aconseguir el seu màxim avantatge durant el partit (14-20). Tanmateix, la tònica va canviar i les locals van anar retallant diferències a poc a poc, gràcies en part a l’actuació arbitral, que va assenyalar deu penals a favor del Morvedre per només un a l’Associació. A falta de cinc minuts, el quadre valencià es va tornar a posar davant en el marcador molts minuts després.

No obstant, en el tram final del partit la defensa de l’Associació va tornar al seu millor nivell i va aconseguir que les valencianes només poguessin marcar un gol. El Morvedre va gaudir de l’última possessió, amb la qual es podria haver emportat la victòria, però es va estavellar davant de la defensa lleidatana. Després d’aquesta primera jornada, l’Associació rep dissabte vinent (20.30 hores) el Mislata al pavelló Onze de Setembre.