Luka Modric condueix la pilota davant la pressió dels canaris.

El Reial Madrid es va deixar dos punts a Gran Canària davant Las Palmas (2-2), per un gol encaixat en els últims minuts d’un partit que semblava tenir controlat, després d’una bona segona part en la qual Karim Benzema havia marcat el segon tot just al saltar al camp.

L’equip blanc, de menys a més durant l’encontre i després d’una primera meitat igualada, va rebre el càstig quan faltava poc per al final en una jugada en la qual l’argentí Araujo va aprofitar un rebuig en una disputa amb Kiko Casilla per igualar el xoc, encara que els madridistes segueixen líders.

La polèmica va saltar a l’Estadi Gran Canària al minut 71.

Zinedine Zidane va decidir substituir Cristiano, que no tenia una bona actuació, per Lucas Vázquez. Tot just veure el canvi, el portuguès es va dirigir caminant a la banqueta, seriós i remugant mentre l’afició de Las Palmas l’esbroncava. Quan va arribar a la banda, Zinedine Zidane es va dirigir a Cristiano per xocar-li la mà i aquest el va saludar sense mirar-lo. Ja assegut a la banqueta, es va treure l’esparadrap del canell i el va llençar a terra, enfadat. El marcador era d’1-2. Al final Las Palmas va empatar. Zidane ja va substituir aquesta temporada Cristiano al partit contra l’Osasuna.