HOQUEI SOBRE PATINS OK LLIGA

L’ICG Lleida cau al descens

La derrota d’ahir al Vendrell situa l’equip d’Albert Folguera antepenúltim || Els llistats van estar a punt d’empatar, però una mala primera meitat i dos exclusions van llastar la remuntada

Borja López, autor del primer gol llistat, intenta marcar davant de Navarro.

L’ICG Software Lleida va tancar ahir el seu particular Tourmalet amb una nova derrota, aquesta vegada a la pista del Vendrell, que el condemna a posicions de descens. Després de guanyar contra pronòstic el Vic en la seua estrena a la Lliga, l’equip d’Albert Folguera ha encadenat tres derrotes, davant el Barça, el Liceo i el Vendrell, un equip que està cridat a ocupar les primeres posicions però que encara no coneixia la victòria a l’haver-se enfrontat també amb blaugranes i gallecs, al marge de la inesperada ensopegada a la pista del debutant Girona. Això convertia el duel d’ahir en una final per als tarragonins, cuers abans de l’inici del partit i que no podien fallar per no despenjar-se del capdavant. Això va fer que els del Baix Penedès sortissin molt forts i s’aproximessin amb perill a la porteria de Lluís Tomàs, molt segur fins que Marc Navarro aconseguia perforar la porteria als nou minuts. Però poc va durar l’alegria local, tot just 30 segons, el temps que va necessitar l’argentí Darío Giménez per restablir la igualada.

El partit es jugava a un ritme frenètic i un minut després Ferrer tornava a posar davant el Vendrell (2-1), un marcador que s’incrementaria sis minuts més tard gràcies a l’efectivitat de Creus. L’ICG no jugava bé i el marcador (3-1) reflectia el que succeïa a la pista. Però a la segona meitat la decoració va canviar completament. El quadre llistat va millorar les seues prestacions i als dos minuts Borja López situava un esperançador 3-2 en el marcador. El mateix jugador va estar a punt d’empatar poc després, però va fallar un penal.

Folguera, amb la baixa de Rodero, va haver de recórrer als jugadors del planter Roc i Mataix, que van respondre amb escreix, però la reacció es va tallar d’arrel a conseqüència de les decisions dels àrbitres, que van deixar l’equip en inferioritat numèrica durant quatre minuts, la qual cosa va aprofitar el Vendrell per sentenciar amb el 4-2 final.