BÀSQUET LLIGA FEMENINA

Patacada inesperada del Cadí

El quadre urgellenc, que no va entrar mai en el partit, sucumbeix davant del gran encert anotador de l’Uni Ferrol || Encaixa la segona derrota a la Lliga i trenca una ratxa de dos victòries seguides

Joan Carles Pié dóna instruccions a les jugadores durant un temps mort.

El Cadí la Seu no va poder allargar la bona ratxa de resultats i es va veure privat de la tercera victòria davant d’un Uni Ferrol que va consolidar el triomf en uns grans percentatges de llançament, precisament el que va faltar a les de Joan Carles Pié ahir (65-74). Les gallegues van estar per damunt del 50% d’encert tant en tirs de dos punts com en triples, mentre que les lleidatanes es van quedar en un paupèrrim 34% i 26%, respectivament. El tècnic urgellenc, tot i assumir el paper de favorit del seu equip, ja va avisar a la prèvia del poder ofensiu del Ferrol, i no es va equivocar. Després d’un inici igualat, en el qual el Cadí va arribar a manar gràcies a cinc punts consecutius de Belén Arrojo, els únics que va fer en tot el partit, les de Ferrol de seguida van començar a exhibir els seus dots de llançadores i a tres minuts per acabar el primer quart ja dominaven per dotze punts (7-19). Al Cadí se li va ennuegar la zona ordenada pel tècnic del Ferrol, sobretot perquè les lleidatanes no van tenir tir exterior per trencar-la. A més, la gran defensa que va mostrar diumenge a Saragossa no va existir, la qual cosa va permetre que el Ferrol anés incrementant l’avantatge a passos gegantins. L’equip va tocar fons després d’encaixar un parcial de sortida en el segon quart de 2-15, que va elevar la diferència fins als 24 punts (13-37, m.16). Les urgellenques van treure llavors el seu orgull i amb un parcial d’11-0 van evitar que el partit quedés sentenciat (24-37). Però la situació no va millorar i en el tercer quart les gallegues van tornar a eixamplar les diferències, al situar-se dinou punts a dalt (39-58). Ni els dos temps seguits de Pié van fer canviar una dinàmica que ja es va mantenir fins al final, sense que el Cadí tingués ni la més petita opció de donar-li la volta al matx. “Hem estat molt malament en atac, no en ficàvem ni una. Som un equip que basa el seu joc en el col·lectiu i en la defensa, i no hem estat a l’altura”, va reconèixer Joan Carles Pié.