EL MILLOREL PITJOR

Golejada i liderat

El Balaguer derrota sense problemes el cuer Morell i es col·loca líder provisional en solitari || Asier Eizagirre i Genís Soldevila van marcar dos gols cada un

Carlos Martínez, que va entrar a la segona meitat, porta la pilota davant de la pressió de dos jugadors del Morell.

“Crec que ells no estan en una situació gens bona i hem aprofitat la circumstància, especialment després de marcar, moment en el qual ells han abaixat una mica els braços. Al final, ha estat un monòleg”, va explicar el tècnic.

?

el

morell

Tarda redona per al Balaguer al Municipal del Morell. El conjunt que entrena Jordi Cortés va superar amb absoluta comoditat (0-4) el sorprenent fanalet roig del grup, un Morell que només ha sumat un punt en set jornades i que encara no ha estat capaç de marcar cap gol, i es posa líder provisional del campionat, a l’espera del que facin avui Santboià, EFAC Almacelles i Vilanova, amb tres punts menys.

Els de la Noguera van saber resoldre bé la papereta i ho van fer amb doblets d’Asier Eizagirre i Genís Soldevila en el tram final de la primera i la segona meitat, respectivament. Eizagirre va encarrilar la victòria amb dos esgarrapades abans del descans i, Genís Soldevila, sortint des de la banqueta, va arredonir la golejada en els minuts 85 i 89 de partit.

El Balaguer, després del dolorós empat del cap de setmana passat davant de l’Alpicat, volia girar full a costa del Morell de Jesús Mariano Angoy i va sortir al matx a totes, intentant no deixar cap escletxa als davanters locals, en especial a Jessua Angoy, màxima referència dels tarragonins. I ho va aconseguir. El Morell pràcticament no va crear perill, mentre que els de la Noguera van ser un vendaval en atac, amb més de vint ocasions de gol, de tots els colors i en tots els trams del partit.

Al final només van ser quatre, obra de Genís i Eizagirre, els dos grans protagonistes del xoc. Entre els dos van generar tots els gols dels rojos ahir. Amb tot, el primer va tardar a arribar i no va ser fins al minut 40, quan Genís va filtrar una passada interior a Asier Eizaguirre que l’ex del Lleida va convertir en el 0-1 amb una gran vaselina davant del porter rival.

I al cap d’escassos minuts, el mateix Genís va treure un córner que Eizagirre, anticipant-se al primer pal, va rematar de cap al fons de la xarxa. La segona part, amb el Morell mort, va ser de domini absolut dels lleidatans, que van gaudir d’innombrables ocasions.

Putxi va estavellar un cop de cap al travesser, igual que Asier amb un tir des del centre del camp. Adrià i Carlos Martínez també van estar a punt de marcar, però no va ser fins als últims cinc minuts quan els de Jordi Cortés van apuntalar la golejada.

Ho van fer primer amb una passada interior d’Asier que Genís va resoldre a la perfecció en l’un contra un i després en una centrada de Putxi que el mateix Genís va rematar amb l’interior al primer pal per posar el 0-4 a l’electrònic.

El Balaguer és ara líder en solitari, malgrat que a falta del que facin els seus rivals avui. El seu següent encontre és el cap de setmana que ve a casa contra el Vista Alegre, de la zona mitjana de la classificació.

“Hem generat unes vint ocasions de gol”L’entrenador del Balaguer, Jordi Cortés, va assegurar al finalitzar el partit que el resultat havia estat lògic pel que havien mostrat per un i l’altre equip: “Sabíem que el Morell és un equip que juga combinatiu, assumint i prenent molts riscos. Ells aposten per això i nosaltres ho sabem. Hem generat unes vint ocasions de gol relativament clares, robant pilotes a dalt i aprofitant la seua debilitat al darrere.”