Ensopegada del Balaguer

Els de Jordi Cortés tanquen una exigent setmana caient davant del Vila-seca en un mal partit || Segueixen líders i avantatgen en quatre punts l’EFAC

Adrià intenta controlar una pilota davant de la presència d’un jugador del Vila-seca.

El Balaguer va caure davant del Vila-seca per la mínima (1-0), en un partit molt disputat que va demostrar la dura setmana que ha passat l’equip de la Noguera, jugant tres partits en set dies. Amb un plantejament bastant conservador, el Vila-seca va contenir les poques arribades del Balaguer, que es va mostrar molt cansat i minvat per les baixes acumulades, entre lesions i sancions. La primera part amb prou feines va tenir història. Molt poques ocasions a les porteries. Els dos equips es van bolcar en defensa, evitant així qualsevol atac del rival. El domini va ser lleugerament favorable als locals, domini que no va ser inquietat fins al descans excepte en dos intents d’Adrià i de Massana, que no van fructificar. El Vila-seca, basat en els esdeveniments, va anar guanyant confiança gradualment.

Després del descans, el guió va continuar sent molt semblant. Molt joc al centre del camp, pilotes llargues i el Balaguer acusant el cansament. Malgrat això, els de Jordi Cortés van tenir un parell d’arribades a les cames de Raúl, que va estar molt sol en la recerca del gol. En els minuts finals els locals van començar a arribar amb més força. En una d’aquestes arribades, Valerio va trobar una pilota a l’esquena d’un rival, que va acabar als peus de Sardà, que va definir amb facilitat per empènyer a la xarxa amb un suau toc que va superar per alt Alfred. El gol va deixar molt tocat el Balaguer, que ja no va aconseguir sortir a la superfície, malgrat els últims intents. Malgrat la derrota el conjunt lleidatà segueix primer gràcies a les entrepussades dels seus perseguidors, a l’espera de recuperar els lesionats.

Cortés: “El més just hauria estat un empat”L’entrenador del Balaguer, Jordi Cortés, pensava al final del partit que el seu equip no havia tingut el premi que mereixia al camp del Vila-seca. “Ha estat un partit molt igualat en el qual el més just hauria estat l’empat.”