HANDBOL DIVISIÓ D?HONOR PLATA

Remuntada triomfal

L’Associació es refà d’una mala primera meitat i guanya el segon partit consecutiu a casa || Se situa a només dos punts de segellar la permanència

Júlia Calduch, autora de vuit gols, llança a porteria sense l’oposició de cap rival.

L’Associació Lleidatana va sumar ahir la vuitena victòria de la temporada, la segona de forma consecutiva a casa, al derrotar el La Roca (26-24) en un partit que va haver de remuntar després de completar una mala primera part. Amb aquest triomf, les jugadores de Miroslav Vujasinovic estan a només dos punts de segellar matemàticament la permanència, que podrien assolir la pròxima jornada, si guanyen a la pista del cuer Sant Esteve i l’OAR Gràcia no guanya l’Elda, tercer classificat. L’Associació va entrar malament en el matx, faltat d’intensitat, sobretot en defensa, deixant molts espais pels quals el La Roca va metrallar la meta defensada per Olga Pena. Aquesta situació va fer que en l’equador del primer temps les barcelonines doblessin el rival (4-8), una situació que no va millorar fins al descans, al qual es va arribar amb tres gols a dalt del La Roca (11-14).

La decoració va canviar a la represa, just després que el quadre barceloní recuperés el màxim avantatge (11-15). A partir de llavors, la defensa lleidatana va ser més dura i les dificultats per atacar van créixer en el rival. En tot just 8 minuts, l’Associació va donar la volta al marcador amb un parcial de 4-0, per situar-se per primera vegada davant. El domini lleidatà es va fer cada vegada més evident superat l’equador de la segona meitat, quan va aconseguir un avantatge de tres gols (22-19) que va saber gestionar fins al final. Un triomf que gairebé li dóna la permanència.