FUTBOL SEGONA DIVISIÓ FEMENINA

L’AEM perdona l’Igualada a la primera part i ho paga car

L’equip barceloní va remuntar a la segona el gol inicial local

L’AEM va dominar la primera meitat, però l’Igualada va ser millor a la segona.

L’AEM continua amb la mala ratxa de resultats i ahir va perdre 1-3 davant de l’Igualada, en un partit en el qual va perdonar el seu rival a la primera meitat i ho va pagar car a la segona, en la qual les barcelonines van remuntar el marcador. Les lleidatanes van agafar la pilota tot just iniciar-se el matx i no van tardar a arribar les primeres ocasions. Sònia no va encertar en una de molt clara una mica abans que arribés l’1-0, que va marcar la mateixa Sònia en el minut 10.

L’equip de Dani Rodrigo va continuar posant pressió sobre la meta rival, però no va tenir l’encert de cara i va deixar escapar ocasions clares com per haver sentenciat el duel. En canvi, qui no va fallar va ser l’Igualada, que va empatar el partit amb un gol de Mariona en el minut 43, en una acció en la qual va guanyar l’esquena a la defensa lleidatana.

La segona part va ser, en canvi, de l’Igualada, que també va encertar amb el gol. Jessica va fer l’1-2 en el minut 72 i Marina, l’1-3 en el 77.