BÀSQUET LLIGA ACB

El Barça obté el millor resultat de l’any davant d’un Andorra col·lapsat

Stratos Perperoglou supera Oliver Stevic, pivot de l’Andorra.

El Barcelona va desencadenar tot el seu poder ofensiu ahir contra un Andorra col·lapsat i amb escasses referències, va superar finalment els cent punts i va aconseguir així el marcador més voluminós del curs amb una victòria balsàmica, la segona seguida (102-65).

El quart inicial va ser un pols anotador tens entre els dos conjunts.

Els protagonistes eren clars: Claver va anotar dos triples per al Barça i Shermanidi portava la batuta per a l’Andorra. Tots dos van acabar amb vuit i onze punts respectivament en un període igualat (20-18), en el qual també va destacar Rice. Al segon període, un Barça sense Tomic es va oblidar pràcticament del joc interior, tanmateix l’Andorra tampoc estava encertat, a excepció de Shermanidi, i es va arribar al descans 43-31. A la represa, va entrar en escena Rice, que va engrandir la diferència, arribant al final del tercer parcial amb un avantatge de 63-44 i fent de l’últim quart un mer tràmit.

Els deu minuts finals van confirmar la desfeta visitant. Els blaugranes estaven en un moment excels i gràcies a diversos triples i una exhibició final de Navarro, amb vuit punts seguits, el Barça va aconseguir superar els 100 punts i tancar el partit amb el resultat més voluminós de la temporada. Els 39 punts de l’últim quart són rècord per als blaugranes.