TENIS TAULA SUPERDIVISIÓ FEMENINA

El Villart cau a la pista del líder UCAM

Yanlan Li, lesionada, no va poder seguir en el sisè joc

Yanlan Li, durant el primer partit davant de Tetyana Bilenko.

El Balaguer Villart Logístic no va poder fer res davant el líder de la Superdivisió femenina, un UCAM Cartagena que va reforçar el primer lloc amb el dissetè triomf consecutiu (4-2). A l’equip de la Noguera se li compliquen les opcions al títol, ja que va sumar la segona derrota a quatre jornades per al final de Lliga. Yanlan Li va obrir el partit contra la ucraïnesa Tetyana Bilenko, fins ahir imbatuda. La jugadora del Balaguer Villart poc va poder fer, i va perdre 3-0 (11-7, 12-10 i 11-7). Tingting Wang va saltar a la pista en el segon partit, per enfrontar-se a Sara Ramírez i la representant lleidatana va aconseguir el primer punt a l’imposar-se 2-3 després d’una gran remuntada (12-10, 11-6, 8-11, 5-11 i 1-11). Però el Balaguer va cedir el tercer punt, després que Anna Biscarri es quedés sense opcions davant la sueca Matilda Ekholm, que es va imposar 3-0 (11-6, 11-6 i 11-6). El partit de dobles es presentava decisiu amb el 2-1 favorable a les departamentals. Li i Wang es van enfrontar a Ramírez i Ekholm en un emocionant duel que es va resoldre amb un 3-1 per a les locals, amb parcials de 13-11, 11-5, 7-11 i 11-3. Wang va tornar a la pista al quart joc, per intentar retallar diferències i ho va aconseguir superant la ucraïnesa Bilenko per 1-3 (7-11, 15-17, 11-7 i 7-11). Amb el 3-2, les opcions passaven per Yanlan Li, que s’havia d’enfrontar a la sueca Ekholm tot i les molèsties que va notar en el partit de dobles. La jugadora del Villart Logístic es va imposar al primer set per 9-11, però no va poder seguir i el triomf va ser per a la representant de l’UCAM Cartagena, que va sentenciar el partit (4-2). El Balaguer, que tancarà la Superdivisió amb l’UCAM Cartagena, reprendrà la Lliga el 8 d’abril (17.00), quan visitarà el Calella, que ara ocupa la cinquena posició.