EL MILLOREL PITJOR

Ensopegada inoportuna a casa

El bon joc del Tàrrega no va tenir premi i perd una bona ocasió d’atansar-se al liderat || El Mollerussa va saber aguantar a la primera part i va aprofitar tres errors defensius per guanyar

Un jugador del Tàrrega defensa el control d’una pilota davant de la pressió d’un rival durant una acció del partit.

El Mollerussa es va emportar els tres punts del Municipal Joan Capdevila de Tàrrega a l’aprofitar tres errors en defensa de l’equip local. Els de Jordi Oliveres, malgrat ser molt superiors en gairebé la totalitat del partit, no van saber aprofitar les oportunitats de què van disposar per sentenciar.

Des de l’inici, la UE Tàrrega va portar la iniciativa del joc, mentre que el Mollerussa se centrava a intentar que els blaugranes no arribessin amb perill als voltants de Joel. Al minut 7, el local Joni va tenir la primera oportunitat de gol, però la seua rematada va sortir desviada. També Alberto la va tenir en una gran jugada per la banda de Joni en el minut 22. Un minut després va ser Sylla qui va estar a punt de marcar, després de superar el seu marcador, però va estavellar la seua rematada al lateral de la xarxa visitant.

Amb els locals dominant va arribar l’1-0 en l’enèsima jugada de Sylla, que va centrar a l’àrea perquè Alberto, de cap, inaugurés el marcador. Va ser un just premi al millor joc local davant d’un Mollerussa inofensiu, tret d’algun intent aïllat del veterà i sempre eficaç Edu Raya, que va aparèixer en el minut 35 obligant Ribera a una gran intervenció per evitar l’empat.

Amb l’1-0 es va arribar al descans i res feia presagiar que en la represa poguessin canviar tant les coses, sobretot quan en el minut 49 Joel va haver d’anar a totes en dos accions per evitar el 2-0, primer davant d’Iñaki en una jugada magistral del blaugrana, i dos minuts després en una altra excel·lent rematada de Joni.

Però com diu el tòpic, el futbol és de vegades molt injust i, del possible dos o tres a zero es va passar a l’empat a un quan al minut 60 Riki va agafar a contrapeu la defensa local en una mala sortida per firmar el primer gol visitant (1-1). Allà va començar un altre partit i el Mollerussa va prendre les regnes.

Al minut 70, un altre regal de la defensa del Tàrrega va ser aprofitat per Raya per marcar l’1-2. Malgrat l’adversitat, els amfitrions van continuar lluitant per remuntar el partit i Mourad va poder empatar en el 82, però la seua rematada va sortir per poc, confirmant que ahir no era el dia del Tàrrega i sí dels de la capital del Pla d’Urgell, perquè de nou els visitants, per mediació de Dani, van aprofitar un altre error de la defensa per marcar l’1-3 i trencar de manera injusta i inesperada la ratxa de vuit victòries del Tàrrega.