L’Associació guanya el Sant Vicenç gràcies al treball defensiu

La portera Olga va firmar el seu millor partit

Yuliya llança a porteria després de superar les seues marcadores.

Yuliya llança a porteria després de superar les seues marcadores.AMADO FORROLLA

L’Associació va firmar un gran partit davant del Sant Vicenç, que va derrotar per 25-23 gràcies al gran treball defensiu durant tot el partit. Les lleidatanes arribaven amb l’espina clavada d’haver perdut el partit d’anada per una diferència de 15 gols.

L’Associació sabia que necessitava tallar el joc de combinació de les de Sant Vicenç si volia guanyar el partit i ho van aconseguir. Van sortir molt ben posicionades sobre el terreny de joc i des de l’inici van ser capaces de truncar molts atacs del seu rival. La primera meitat va ser igualada, encara que les lleidatanes sempre es van mantenir a una distància d’un o dos gols amunt. Tanmateix, abans d’arribar al descans van encaixar un parcial de quatre gols que va fer que s’acabés la primera meitat amb un resultat de 13-14 a favor de les visitants.

Durant la segona meitat les lleidatanes van anar de menys a més. L’Associació va organitzar millor el joc en atac i tot just començar ja van capgirar el marcador. Des d’aquell moment ja no va tornar a perdre l’avantatge, i van arribar a una màxima de quatre gols (20-16) quan faltaven quinze minuts per al final.

Va destacar la portera Olga Pena, que va firmar el seu millor partit aquesta temporada i va ser clau en la victòria de l’equip. A més, l’Associació recuperava la capitana Ema Precup, que no havia pogut jugar aquesta temporada per compromisos laborals.

D’aquí a dos setmanes l’Associació disputarà l’últim partit de la temporada a Castelldefels. Si guanyen, tancaran aquesta gran temporada en sisena posició.