Una altra gesta?

El Barça sucumbeix de nou a Europa i encaixa un humiliant 3-0 que l’obliga a una altra remuntada al Camp Nou per estar a semifinals || La Juve va treure els colors a la defensa d’un Barça amb molts canvis i que va merèixer, almenys, marcar algun gol

Chiellini celebra la victòria del seu equip amb un Messi al fons capbaix com setmanes enrere a París.EFE

El Barça es va emportar un altre sever correctiu a Europa, aquesta vegada a Torí, davant la Juventus per 3-0, un resultat que l’obligarà a obrar un nou miracle al Camp Nou, com ja va fer després del 4-0 encaixat a París davant del PSG. Dybala, amb dos grans gols a la primera meitat del matx, i un cop de cap de Chiellini a la represa van castigar un FC Barcelona molt poc sòlid defensivament i que en atac va desaprofitar grans ocasions per deixar l’eliminatòria oberta.

No va jugar bé el Barça, encara que millor del que ho va fer a París. Sense haver après la lliçó, sense protegir-se darrere ni tenir poder ofensiu, el Barça va encaixar els dos primers gols en 22 minuts, i el tercer als deu minuts de la represa, igual que davant del PSG. Els fantasmes van sobrevolar el Juventus Stadium, encara més quan Umtiti va desaprofitar una ocasió igual a la que va enviar al pal llavors. El dia de la marmota que, malgrat no ser tan dur, deixa un resultat per invocar un altre miracle. I amb Sergi Roberto com a autor de l’última ocasió del Barça, sense fortuna aquesta vegada. Tampoc ha estat capaç aquest Barça, que arribava de la remuntada amb el PSG al Camp Nou, de vèncer la Vecchia Signora a Torí. No hi ha guanyat mai, tampoc ara.