El Noia aparta el Llista de la zona europea

Els lleidatans van fallar ocasions clares

Lluís Rodero va ser l’autor dels dos gols del Llista.

Lluís Rodero va ser l’autor dels dos gols del Llista.SEGRE

L’ICG Software es va veure apartat ahir de les places que permeten disputar competició europea la temporada vinent, al perdre per 6-2 a la pista del Noia, un rival directe per a aquest objectiu i on arribaven amb un punt més que els barcelonins.

Les coses van començar a torçar-se molt aviat per als lleidatans. Tot just iniciar-se el partit els àrbitres van assenyalar un penal a favor del Llista, però Andreu Tomàs va errar el llançament i a la jugada següent el Noia va marcar l’1-0.

No va tardar a arribar un moment clau per a l’esdevenir del partit. Als deu minuts hi va haver un gol fantasma a la porteria lleidatana i davant de les protestes de l’equip local els col·legiats van mostrar dos targetes blaves consecutives a Jordi Del Amor. Això suposava que el Noia perdia dos jugadors per dos minuts i el Llista disposava d’un llançament directe. Pero Darío Giménez també va fallar. Amb dos jugadors més a la pista, el Llista va empatar anotant Rodero l’1-1 (12’). Quedaven dos minuts en què el Noia estaria amb un jugador menys, però ja no ho va aprofitar l’equip lleidatà.

A partir d’aquest moment i sota una intensa pressió ambiental, els àrbitres van començar a mostrar-se casolans i molt permissius amb el joc dur local. El 2-1 va arribar de penal al minut 18 i, poc abans del descans, el 3-1. A la segona meitat el 4-1 al minut 28 va deixar el partit sentenciat.

El Llista rebrà el diumenge dia 30 el Manlleu a l’Onze de Setembre.