El CB Pardinyes perd en un partit sense transcendència

Els lleidatans es van enfonsar en el segon quart

Oriol intenta anar-se’n del marcatge de dos defensors.

Oriol intenta anar-se’n del marcatge de dos defensors.LLEONARD DELSHAMS

El Pardinyes va caure 79-98 davant del Castelldefels en un partit en el qual cap dels dos equips s’hi jugava res. Tanmateix, els de Castelldefels van sortir a totes mentre que el Pardinyes no es trobava còmode sobre la pista, sobretot en defensa. El Pardinyes, després de classificar-se per al play-off la setmana passada, va donar minuts a jugadors no tan habituals, entre els quals va destacar el júnior Lafuente. Els visitants van arribar al final del primer quart ja amb un avantatge de 5 punts, però va ser en el segon quart quan els lleidatans van encaixar 34 punts, que ja no van ser capaços de retallar.

Després del descans, el Pardinyes va millorar, encara que continuava estàtic en defensa i no aconseguia els contraatacs que li han donat moltes victòries aquesta temporada. Amb la millora, el Pardinyes es va creure que podia empatar el partit, però un triple del Castelldefels, seguit d’un contraatac, va tornar a enfonsar els lleidatans, que ja no van poder reaccionar.