Un empat que queda curt

L’Alpicat, malgrat dominar i disposar d’un penal al descompte, no aconsegueix marcar contra l’Igualada || Els de Jordi López s’hauran de jugar la permanència a les tres últimes jornades

L’Alpicat va dominar i va crear ocasions, però no va poder aconseguir la victòria.OSCAR MIRÓN

L’Alpicat va fer prou mèrits per retenir els tres punts en diferents accions d’atac que no van acabar en gol per molt poc. En el tram final del partit una gran parada de Crisos va salvar l’Alpicat al minut 85 i el porter visitant va aturar un penal en la prolongació.

El partit va començar amb una bona acció de l’Alpicat en la qual Vendrell va poder marcar al minut 2, al rematar al segon pal una bona passada de Garriga, que Dani va acabar rebutjant. Va replicar l’Igualada al 12 en una jugada d’Abdel per l’esquerra, però Crisos va aturar amb seguretat. Xavi Gomà va provar sort amb un xut ras ajustat al pal, però Dani va aconseguir col·locar una mà per refusar-lo.

L’Alpicat buscava el gol amb insistència. L’arbitratge tampoc hi va ajudar, a l’ignorar dos clars penals a l’àrea visitant, un per una mà que va evitar un gol i un altre en una clara falta a Vendrell. L’Alpicat va buscar el gol amb insistència però sense encert i es va arribar al descans amb l’empat inicial (0-0).

Ja a la segona meitat, l’Igualada va passar a dominar uns minuts en què hauria pogut avançar-se en una acció de Fran que es va estavellar al travesser. Els de Jordi López van reaccionar i Vendrell i Gomà, tots dos per partida doble, van estar a punt de marcar un gol que no va arribar. L’Igualada va tenir la sort a les botes d’Eric, però Crisos va tallar el que hauria pogut ser el 0-1. Amb el temps excedit, Dani va aturar un penal a Toje.

Sobre el resultat, va dir: “És una llàstima, perquè hem merescut guanyar, però aquest punt pot ser bo depenent dels altres resultats de la jornada.”

Finalment, preguntat sobre el partit de la setmana vinent a Vila-seca, el tècnic local va declarar: “Està clar que és una final, però crec que el meu equip està preparat i arribem a aquest partit en un bon moment.”

“Hem estat bé però la pilota no ha volgut entrar”Al finalitzar el partit, l’entrenador de l’Alpicat, Jordi López, va lamentar la poca fortuna dels seus en la definició final de les jugades d’atac. “Hem jugat bé i amb intensitat, sobretot durant la primera part, en la qual hem tingut diverses bones ocasions. Ells, encara que han millorat a la segona meitat, gairebé no han pogut arribar amb perill”, va destacar.