ATLETISME QUILÒMETRE VERTICAL

Arnau Cases, campió d’Espanya a Cantàbria

Arnau Cases, al centre, amb la medalla de campió.

Arnau Cases, al centre, amb la medalla de campió.DANI TRISTANY

L’atleta lleidatà Arnau Cases, de la Guingueta d’Àneu, s’ha proclamat aquest cap de setmana Campió d’Espanya del Quilòmetre Vertical, a la categoria cadet. La prova es va disputar a la localitat càntabra d’Arredondo. Cases, de 16 anys, pertany a l’Espot Esquí Club Valls d’Àneu.

L’atleta lleidatà va invertir un temps de 40 minuts i 42 segons a recórrer els 2,7 quilòmetres de la prova, que comptava amb un desnivell acumulat de 1.010 metres. La segona posició va ser per a Nicolás Molina, que hi va invertir un temps de 40 minuts i 46 segons, mentre que el tercer va ser Ángel Laruelo, amb 42:43. L’any passat, Cases es va classificar en la segona posició en aquesta prova, i va quedar aleshores a vuit segons del guanyador.

A més d’aquest tipus de carreres, l’atleta també competeix en esquí de muntanya.