FUTBOL COPA CATALUNYA AMATEUR

Un Borges amb juvenils debuta amb victòria

L’equip lleidatà, molt superior, es classifica per a la següent ronda del torneig

L’AEM es va emportar el torneig del Pardinyes en la categoria sub-13.

El Borges va debutar ahir amb victòria, 0-2 davant del Móra la Nova, equip de Quarta Catalana, i es classifica per a la següent ronda del campionat. L’equip lleidatà va arribar al torneig amb 6 jugadors lesionats, amb la qual cosa va haver de jugar amb tres juvenils per completar la plantilla. No obstant, el domini tant en joc com en ocasions va ser aclaparador. El Borges, nou equip de Primera Catalana, va dominar des de l’inici i va jugar la major part del temps en camp del Móra. Malgrat ser molt superiors, al Borges li faltava gol, amb la qual cosa l’entrenador, José María Espasa, va decidir fer un triple canvi al minut 51 que va donar els seus fruits. Al 59’, Del Moral va obrir la llauna, i a cinc minuts del final, va marcar el segon per als lleidatans (0-2). El Borges es classifica, així, per a la següent fase del torneig.

L’AEM i el Sant Gabriel guanyen el Torneig Lo CaragolMés de 150 jugadores de 12 equips diferents van participar ahir en la tercera edició del Torneig Lo Caragol del CF Pardinyes, en el qual es van imposar el Sant Gabriel i l’AEM en les seues dos categories. Aquest any era el primer que s’incorporava la categoria de futbol 7 sub-13, que es va sumar a la ja tradicional de futbol 11 sub-17. En la categoria sub-17, es va imposar el Sant Gabriel, un referent en futbol femení, que va derrotar el Pardinyes a la final per 4-1. Abans, tots dos equips havien guanyat les seues semifinals amb claredat. El Sant Gabriel va golejar el Nàstic de Manresa, mentre que el Pardinyes va superar 3-0 el Saragossa. Precisament el Saragossa, va quedar tercer de la competició al guanyar a la final de consolació el Nàstic. En la categoria sub-13, l’AEM es va proclamar campió del torneig després de guanyar als penals el Saragossa. El Pardinyes va ser tercer, a l’imposar-se al Cambrils per 3-2. Va destacar Paula Herguido del Soses, que es va emportar el trofeu de millor jugadora, sent la de menys edat.