FUTBOL COPA CATALUNYA

El Tremp segueix endavant

El Magraners va intentar remuntar el partit però el Tremp va saber mantenir la seua renda.AMADO FORROLLA

El Magraners no va poder frenar el Tremp, que va ser més efectiu i va aconseguir imposar-se i classificar-se per a la següent ronda de la Copa Catalunya.

L’encontre es va mantenir més igualat del que el marcador pot donar a entendre. Els locals, encara que no van crear gaire perill els primers 45 minuts, van mantenir el control del joc gràcies a una presència física superior i un joc de força que va semblar intimidar el jove onze rival. Tanmateix, en una de les primeres aproximacions a l’àrea de Cruz, al minut 10 un error en el blocatge d’una pilota va anar a parar González, que va aprofitar per establir el 0-1. El gol no va canviar la dinàmica del matx i el Magraners va seguir dominant malgrat que sense atansar-se amb perill a l’àrea del Tremp.

Al descans es va arribar amb el mínim avantatge visitant (0-1) i als 6 minuts de la represa un tret llunyà que en aparença no revestia gaire perill, se li va colar per sota a l’acabat d’entrar García, i significava el 0-2 que posava les coses molt difícils als locals.

En aquella fase, l’enfrontament es va endurir i l’àrbitre es va mostrar massa permissiu en algunes accions, especialment d’un Magraners bolcat en l’intent de retallar diferències en el lluminós. Els minuts van anar passant i el Tremp va aconseguir defensar amb encert l’avantatge davant de les empentes, amb més cor que cap, dels del Magraners.

Amb l’encontre a punt d’acabar, quan el 0-2 semblava el resultat definitiu, un ràpid contraatac del Tremp va acabar als peus de González, que va batre de nou García, aconseguint el segon gol del seu compte personal i sentenciant l’eliminatòria a favor del Tremp (0-3).