ATLETISME CARRERES DE MUNTANYA

La IV Milla Vertical d’Àreu reuneix 160 corredors

Gerard Españó i Laura Castellarnau van ser els més ràpids fins al Monteixo

Moment de la sortida de la prova, que va tenir 110 participants.

La IV Milla Vertical d’Àreu va reunir ahir uns 160 corredors, dels quals 110 es van enfrontar als 3.600 metres de recorregut, amb 1.685 de desnivell positiu, que els separaven de la meta, situada dalt del Monteixo. Gerard Españó, de Lles de Cerdanya, i Laura Castellarnau, del Pont de Suert, van ser els guanyadors d’una carrera que organitzen l’ajuntament d’Alins i l’EMD d’Àreu. A Gerard el van acompanyar en el podi Jordi Alis, de la Seu d’Urgell, i Sergi Brau, de Solsona, mentre que el podi femení el van completar Marta Morera, de la Cellera de Ter, que va ser segona, amb Marta Serret, de Lleida, ocupant el tercer calaix del podi.

La prova presentava aquesta vegada un recorregut més curt, que ha passat de 4,2 a 3,6 quilòmetres, però més dura i exigent, mentre que els organitzadors havien preparat en aquesta ocasió nombroses activitats paral·leles, des de divendres fins a avui diumenge.

No va faltar tampoc la Milla Vertical Jove, dirigida a atletes de 14 a 18 anys, que va guanyar Gerard Escolà, de la Seu, mentre que també hi va haver carreres per als més petits. Júlia Escolà, d’Àreu, va guanyar la prova de 1.400 metres.