FUTBOL SEGONA DIVISIÓ B

Golejada plàcida a Tafalla

El Lleida va sentenciar ràpid davant d’un Peña Sport molt inferior, que va derrotar amb gols d’Enric Bosch, Bojan i Javi López || Mousa, el millor dels lleidatans, i Pumar, substituït per un cop

Bojan Radulovic remata la pilota que va significar el 0-2 per al Lleida, abans del descans en el partit davant del Peña Sport.CARLES MIRANDA

El Lleida va resoldre aquest dimecres amb una facilitat sorprenent (0-3) en teoria el partit més complicat de la pretemporada, davant d’un rival, el Peña Sport, també de Segona divisió B, que, a l’hora de la veritat, va acabar sent un joguet a les mans dels de Gerard Albadejo. El Lleida va sentenciar amb dos jugades d’estratègia i no va patir en defensa sinó en dos accions puntuals, ja a la segona meitat.

El Lleida va sortir al terreny de joc amb un 4-4-2, amb Bojan i Félix en punta i amb Mousa davant del lateral Pumar. Mousa, que aquest dimecres celebrava el vint-i-sisè aniversari, va ser el millor del seu equip, amb una portentosa exhibició física, desbordant la defensa rival cada vegada que encarava els marcadors.

De fet, abans que es complís el primer minut de joc, el Lleida ja havia inaugurat el marcador. Va ser en el primer córner contra el Peña Sport i Enric Bosch, entrant des de darrere, va rematar de cap a la xarxa. Mousa, des de la línia de fons, va habilitar una pilota per a Aitor (4’) però De Prados, aquesta vegada sí, va aturar bé la pilota. Va tornar a lluir-se el meta local en una gran rematada de Bojan (32’) després d’una altra memorable jugada de Mousa.

Abans, el Lleida va haver d’efectuar el primer canvi. Pumar (23’), que va impactar violentament contra la tanca de ciment del vetust San Francisco, va haver de ser substituït per Valiente, que es va col·locar pel carril esquerre, mentre que Mousa passava a la posició de defensa esquerrà.

Abans del descans, el Lleida va sentenciar amb un cop de cap de Bojan (39’) a la sortida d’un altre córner, creuant la pilota lluny de l’abast de De Prados. I encara va tenir una última ocasió Enric Bosch (43’), però la rematada va ser rebutjada a córner pel porter.

A la represa, amb un equip totalment nou –només Mousa va aguantar fins al minut 60 perquè Arnau Tobella disputés els seus primers minuts de la pretemporada–, el Lleida va mantenir l’eficàcia defensiva, però va perdre capacitat ofensiva.

Després d’un gol fallat conjuntament per Valiente i Jordi Martínez (46’) a porteria buida, els jugadors blaus, aquest dimecres de groc, no van tornar a crear perill fins a la jugada del 0-3, que va arribar fruit d’una letal contra rematada per Javi López (68’). Abans, l’equip navarrès va disposar de les seues dos úniques ocasions de gol, amb una rematada d’Urdiroz (55’) i una altra de Cebeiro (63’), que van sortir fora per poc. però que van deixar inèdit Diego Ribas com ja havia succeït al primer temps amb David Olivares.

El pròxim partit amistós del Lleida tindrà lloc aquest dissabte (19.00), davant del Santobià, de Tercera divisió, en la disputa del Torneig Vila de Sant Boi.

Gerard Albadalejo: “Defensivament hem estat impecables” Gerard Albadalejo, tècnic del Lleida, va declarar a l’acabar el matx amistós que “del que estic més satisfet és que l’equip està assimilant molt bé els conceptes i el treball”. “Defensivament hem estat molt bé, impecables, ja que tret de dos ocasions a la segona part no hem patit gaire”, va insistir. Va afegir que “hem tingut eficàcia en les jugades a pilota aturada, que a la Segona B resulta determinant, i potser ens ha faltat una millor sortida de pilota en algunes fases, però en general estic més que satisfet”. Albadalejo no va voler destacar cap dels seus jugadors encara que va valorar l’aportació dels del planter. “No només Bojan, sinó Adrià, Jordi, Max, Joel, Raúl... Tots han estat a un gran nivell, es pot comptar amb ells”, va concloure.