El CN Cervera frega dos medalles més a l’Estatal

Carla Torra i Ignasi Bernaus van acabar quarta i cinquè en els 200 braça || Ferran Julià abandona a l’Europeu d’aigües obertes

Els sis representants del club de la Segarra van complir ahir els seus objectius.

El Club Natació Cervera va ser molt a prop d’augmentar ahir el nombre de medalles en la penúltima jornada del Campionat d’Espanya júnior i absolut de natació. Carla Torra i Ignasi Bernaus van fregar el tercer calaix del podi en els 200 braça júnior. La primera es va quedar a tan sols 6 centèsimes del bronze, amb un temps de 2.42:10, mentre que el segon va estar a tres dècimes de pujar al tercer calaix del podi, amb un registre de 2.24:13, millor marca personal. En la mateixa prova, Abril Costa va acabar tretzena, mentre que Paula Juste, del CN Lleida, es va quedar fora de la final absoluta al ser trenta-unena. Per la seua banda, Guillem Masjuan, que dimecres aconseguia la primera medalla per al CN Cervera al ser tercer en els 100 esquena, no va estar lluny del podi, encara que al final va acabar sisè en els 200 esquena, amb un temps de 2.10.81. La seua companya Núria Caldera va ser setena en els 800 lliures i dotzena en els 200 esquena, mentre que Maria Besora es va classificar dinovena en els 100 lliures. Del CN Lleida, Roger Miret va quedar fora de la final júnior de 200 esquena i el relleu 4x100, format pel mateix Miret, Marc Juárez, Pau Torrelles i Biel Bullich, va finalitzar dotzè d’Espanya júnior.

D’altra banda, Ferran Julià, del CN Cervera, va disputar ahir l’Europeu d’aigües obertes a Marsella, en la prova de 7,5 quilòmetres, que no va poder acabar a causa d’un cop que va patir poc després de començar. Encara que va aguantar, al final va haver de desistir a causa dels marejos que patia.