FUTBOL COPA LLEIDA

El Balaguer, a semifinals

Carlos, autor del primer gol per al Balaguer, condueix la pilota davant d’Aguilà, del Torrefarrera.JOAN BOVÉ

Partit de tràmit per al Balaguer davant del Torrefarrera en la tornada dels quarts de final de la Copa Lleida, que van sentenciar amb un contundent 5-1 per accedir a semis. L’equip que dirigeix aquesta temporada Edu March, que venia amb un 0-4 del partit d’anada, es va prendre el partit amb tranquil·litat, ja que l’eliminatòria estava més que sentenciada, i els primers minuts del duel van ser de poca intensitat.

No va ser fins al minut 30 quan va arribar la primera diana del matx, favorable al Torrefarrera, després d’un tret creuat de Miki que va sorprendre Alfred (0-1). El gol dels visitants va donar ales als rojos, que en quatre minuts van capgirar el marcador. Carlos, gràcies a un gol olímpic, i Adrià, fent una volta després d’una assistència de Jean Marco, van establir el 2-1 per al Balaguer. Abans del descans, una jugada d’Adrià va finalitzar amb una passada sobre el punt de penal que Xavi va rematar de cap a la pròpia porteria, donant el tercer gol als locals (3-1) i deixant el partit i l’eliminatòria sentenciats. Després del descans, el Torrefarrera, que milita a Segona Catalana, va abaixar la guàrdia i al minut 50 Isaac va posar a prova el porter visitant, Oriol, que va enviar la pilota a córner.

Dos minuts més tard, Genís, després d’una gran passada de Mikel, va marxar del seu defensor, va driblar el porter visitant i va marcar el quart per als rojos (4-1). Els locals arredonirien la feina en el minut 75 amb una passada d’Adrià i una rematada de Marc Sanchez al fons de la xarxa per al 5-1 definitiu. El Balaguer espera rival de l’eliminatòria de semifinals, que sortirà avui del duel entre l’Alpicat i el Tàrrega.