Espanya escombra una fluixa Veneçuela

Navarro ja és el jugador amb més partits a la selecció

Navarro, amb la seua família, després de sumar el partit 240.

Navarro, amb la seua família, després de sumar el partit 240.FEB

La selecció espanyola va superar ahir amb un rotund triomf la selecció de Veneçuela (90-44), un recital de joc el dia en què Navarro va superar Epi com a jugador amb més internacionalitats (240). La campiona d’Amèrica no va ser rival per a un equip que, en el tercer partit de preparació per a l’Eurobàsquet, va buscar oblidar la fatalitat que va suposar la baixa de Llull i es va esforçar a afinar la posada al punt per intentar revalidar el títol europeu.

El bon paper de Marc Gasol va ser el més destacat del primer quart (24-9). Al segon acte, els campions d’Europa van imprimir una marxa més i es van mostrar letals des del perímetre, amb encerts de diversos jugadors i bons minuts del lleidatà Pierre Oriola. Al descans es va arribar amb un 53-21 que reflectia l’ocorregut sobre la pista.

Scariolo va aprofitar per provar sistemes amb el partit sentenciat durant el tercer quart i els deu últims minuts van començar amb el tercer triple de Navarro i amb rendes que van assolir els 35 punts.

L’encert exterior espanyol va segellar un convincent triomf d’un equip que tornarà a jugar divendres a Melilla davant de la selecció de Senegal.