HANDBOL PRETEMPORADA

Una Associació amb nou baixes i quatre juvenils cau sense opció a la Roca

La setmana que ve, doble compromís

Una jugadora de l’Associació es disposa a llançar davant de la defensa d’una rival.PILI UBIETO

L’Associació Lleidatana d’Handbol no va poder fer res per evitar la segona derrota de la pretemporada, aquesta vegada a la pista de La Roca, també de la Divisió d’Honor Plata. L’equip de Miros Vujasinovic va afrontar el partit només amb la meitat de la primera plantilla i quatre juvenils, ja que Irina Pop, Marina Graell, Lucía Pasaman, Imma Soto, Joana Rollan, Viky Alférez i Clara Farràs no van poder acudir per problemes laborals i Mariam Gata i Janny Nana per estar encara lesionades.

Amb aquest panorama, l’Associació va poder aguantar els primers vint minuts, en els quals el desavantatge va rondar entre els quatre i sis gols. A partir d’aquí, les imprecisions pròpies de la pretemporada van motivar molts contraatacs que La Roca no va desaprofitar i va arribar al descans amb una còmoda renda de 18-10. En la segona meitat, el cansament va fer efecte en les lleidatanes, amb molta càrrega de treball a les cames, i el rival, amb molta més profunditat de banqueta, ho va aprofitar per ampliar l’avantatge fins al 35-21 final, un resultat que no reflecteix gens el nivell que un i altre equip tindrà a la Lliga.

L’equip lleidatà tindrà la setmana vinent un doble compromís. El dissabte 26 visitarà la pista del Sant Quirze (19.00 hores), acabat d’ascendir a la Divisió d’Honor Plata i que tornarà la visita a Lleida el 3 de setembre, i diumenge jugarà al pavelló de Pardinyes (12.00) contra el Perelló, equip de la Copa Catalunya.