Els capitans van oferir a l’afició els trofeus de Lliga, Supercopa d’Espanya i d’Europa.EFE

El València va frenar ahir la línia en la qual s’havia instal·lat el Madrid i va baixar a la terra el campió de Lliga (2-2), cedint només al talent d’Asensio, que va firmar un doblet en un partit per emmarcar. El Madrid va arrancar amb força a buscar el triomf, sabent que l’esperava un partit molt dur. No perdona l’equip de Zidane les males sortides de pilota. Castiga amb duresa l’error. El va cometre Kondogbia al no arribar a la passada i va aparèixer Asensio per convertir en fàcil el que és tan difícil en el futbol. Va sortir disparat cap a porteria rival amb la seua elegant carrera i va deixar anar un cop amb l’esquerra amb potència i ajustat, imparable per a Neto (1-0). Amb Isco rebaixant el seu nivell de màgia, Asensio va agafar el comandament. Va buscar Benzema per al segon abans de la reacció del València. Amb personalitat, sense enfonsar-se amb el cop, va empatar amb un gol de premi al planter. La pujada de Lato la va veure Gayà i la passada enrere la va rematar Soler. La segona part va ser trepidant. Rodrigo va avisar, Zaza va rematar de cap a dalt i Navas es va lluir volant en una falta de Parejo. Res va poder fer quan va aparèixer Kondogbia, per treure or de la passada enrere de Rodrigo (1-2). Quedaven 13 minuts i el Bernabéu es va encendre per viure una remuntada. Però el Madrid sols va poder empatar.