Primera victòria del Binèfar

Un jugador del Binèfar controla la pilota davant de dos defenses del Casp.

Un jugador del Binèfar controla la pilota davant de dos defenses del Casp.AMADO FORROLLA

El Binèfar es va estrenar a casa de la millor manera possible, al guanyar (2-0) el Casp en un igualat partit. Va començar el matx amb domini de la pilota per al Casp, però amb el pas dels minuts el Binèfar va passar a jugar a la contra, posant en un compromís la defensa rival. El primer gol va tardar poc a arribar i en el minut 10 el Binèfar ja manava 1-0 en el marcador. El Casp va continuar mantenint el control de la bimba, però la bona defensa local va impedir que els saragossans arribessin a l’àrea amb perill. de forma que es va arribar al descans amb l’avantatge mínim (1-0) per al Binèfar. Després de la represa, el partit va mantenir la mateixa tònica. El Casp basant el seu joc en el toc de pilota i el Binèfar aprofitant les contres per generar ocasions. A mesura que el temps va anar passant, el joc local va fer el mateix, per la qual cosa semblava que el Binèfar es conformava amb l’1-0, però, a cinc minuts del final, un altre contraatac va sentenciar el partit posant el 2-0 en el marcador i liquidant el duel. D’aquesta manera, el Binèfar aconsegueix la primera victòria, per col·locar-se en la sisena posició amb quatre punts dels sis possibles després de les dos primeres jornades.