FUTBOL DIVISIÓ D?HONOR JUVENIL

El Juvenil també perd en el debut a casa davant d’un Girona superior

Un jugador del Lleida en una acció del partit d’ahir.

Un jugador del Lleida en una acció del partit d’ahir.ÒSCAR MIRÓN

El Juvenil A del Lleida va encadenar la segona derrota en dos partits en el retorn a la Divisió d’Honor, al perdre davant del Girona per 0-3 en el debut a casa. El Girona va començar molt fort i pràcticament a la primera ocasió va inaugurar el marcador per mitjà de Pedro (0-1). El gol va desmoralitzar el conjunt de Toni Menchón, que va patir molt malgrat que va disposar d’un parell d’ocasions a les botes de Bojan i Adrià Gené. El segon gol visitant va arribar per una pèrdua de pilota a l’eix defensiu quan faltaven deu minuts per al descans, l’autor del qual va ser Valery (0-2). A la represa, el Girona va seguir sent superior i demolidor en els contraatacs. L’expulsió d’Adrià Martínez va fer que el Lleida es quedés amb deu, i els visitants van aconseguir el 0-3 per mitjà de David Suárez. Menchón va admetre després del partit que “no estem competint bé”.