EL MILLOREL PITJOR

L'EFAC convenç lluny de casa

Els lleidatans van vèncer el Martinenc gràcies als gols de Martí i Vila i a les intervencions de Chiné || Els de Pablo Petreña van ser superiors i van mostrar la seua traça amb la pilota

Un jugador de l’EFAC Almacelles, ahir de groc, controla la pilota davant de la pressió d’un contrari.ÁREA 11

L’EFAC Almacelles va vèncer en la visita al Martinenc gràcies a un partit seriós, gairebé de pissarra, en el qual va marcar dos gols i va sumar tres punts més que justos davant d’un dels candidats a l’ascens (0-2). Els de Pablo Petreñas van saber lligar de mans en tot moment el rival més enllà del primer quart de l’hora de la represa, període en el qual els locals van disfrutar d’ocasions per retallar distàncies. No ho van aconseguir i els ahir grocs, a la contra, van acabar matant un partit perfecte de principi a final.

Després de l’estrena de lliga en el derbi lleidatà amb el Balaguer, el club roig-i-negre s’enfrontava a un rival poderós en aquesta arrancada de campanya. Però ja des de l’inici es va veure que sobre el camp hi havia un equip més sòlid, compacte i amb més dosi de qualitat posada al servei del grup, i aquest no era altre que l’EFAC Almacelles. Ja al minut 4, els visitants van tenir una arribada perillosa. La bona sortida lleidatana s’evidenciava minuts més tard en una ocasió a la contra de Viladegut, que amb tot a favor va errar en la rematada. La rèplica local arribava amb un cop de dreta d’Adri Ruiz que Jordi Chiné desviava a córner. Malgrat les mútues imprecisions, el joc no donava lloc a engany i l’EFAC controlava a plaer. Així doncs, una jugada triangulada al mig camp i movent la pilota de banda a banda va acabar als peus de Monfort. El lateral, un dels millors ahir, la va posar a la perfecció a l’àrea petita i Jordi Martí, amb un cop de cap inapel·lable, va establir el 0-1. Resultat amb què es va arribar al descans.

A la represa, el Martinenc va pressionar i va posar en un compromís l’EFAC, que va tornar a necessitar el millor del seu porter Chiné. El duel, molt més mogut, havia canviat de guió però a penes va ser un miratge. Després d’una contra perfecta, una passada molt ben filtrada per Roger Canadell, va permetre a Viladegut encarar la porteria de Barragán i batre’l amb un xut ajustat a la dreta. Aquest 0-2 va aportar la tranquil·litat necessària per afrontar amb garanties la resta del xoc i sumar la primera victòria de la temporada.