Primera victòria del Pardinyes

Les lleidatanes van remuntar el gol visitant d’Andry gràcies a Àlex i Uri, de penal || L’equip dirigit per David Viñes va anar de menys a més i va superar el Pallejà a la segona part

Una jugadora del Pardinyes intenta escapar-se amb la pilota davant de la presència de diverses jugadores del Pallejà.MAGDALENA ALTISENT

El Pardinyes femení va sumar els primers tres punts de la temporada gràcies a la remuntada aconseguida a casa davant del Pallejà (2-1). L’equip dirigit per David Viñes no va començar bé el matx. El seu joc va ser poc fluid i no va tenir la intensitat necessària per fer mal a un Pallejà que va aprofitar la desídia local per avançar-se en el marcador al minut 7. Un desplaçament llarg de les visitants va arribar a les botes d’Andry, que va superar la meta Elian en l’un contra un per marcar el primer gol del partit (0-1).

Després del gol del Pallejà, el Pardinyes encara va tardar a reaccionar i el duel va prosseguir pels mateixos camins fins que, passada ja la primera mitja hora de joc, va començar a estirar les línies i rondar l’àrea rival amb una mica de perill.

El gol de l’empat va arribar en el minut 37, quan Àlex va controlar amb la pilota després d’un rebuig de la defensa visitant a la sortida d’un córner i va batre la portera del Pallejà, Helena (1-1). Amb l’empat es va arribar al final dels primers 45 minuts del partit.

Després del descans, el Pardinyes va millorar ostensiblement el seu joc, gràcies a una intensitat més alta per part de les seues jugadores.

L’àrbitre, Coral Couso, no va veure dos clars penals a favor de les lleidatanes, però sí que va xiular el tercer (61’). Uri va ser l’encarregada de marcar el definitiu 2-1 des dels onze metres. Després del segon gol de les locals, el matx va arribar a la fi amb una alternança d’ocasions, però sense cap jugada destacable.