EL MILLOREL PITJOR

El Balaguer cau en l’afegit

Els de la capital de la Noguera van tornar a deixar escapar punts al seu camp i durant els últims minuts || Un gol de penal i un després d’un córner van neutralitzar el gol inicial d’Adrià

Adrià, que va estrenar el seu caseller golejador, controla la pilota davant la pressió d’un jugador del Martinenc.JOAN BOVÉ

El Balaguer va sumar la segona derrota consecutiva al seu camp, al perdre contra el Borges la setmana anterior, davant d’un fluix Martinenc que va arribar dos vegades en els últims deu minuts i es va emportar injustament la victòria (1-2). Tots dos equips van sortir amb molt respecte al rival, sense arriscar, ja que cap dels dos ha començat la temporada de manera positiva. El Balaguer, que encara no ha guanyat, suma tan sols un punt en aquestes tres primeres jornades de Lliga. Ja sigui per la necessitat de la victòria o per la por d’encaixar, els locals van jugar amb excessiu conservadorisme el primer temps i la primera ocasió clara de gol dels locals no va arribar fins al minut 28, amb una gran jugada d’Adrià per la banda que va acabar amb un tret creuat que va sortir fora. Abans i després les va tenir el Martinenc, encara que tampoc va ser capaç d’anotar durant els primers 45 minuts. Amb l’empat a zero i amb un joc avorrit, es va arribar al descans i malgrat que Mikel, Isaac i Adrià ho havien intentat des de tots els fronts, la defensa del Martinenc, ben col·locada, no va deixar que s’atansessin amb perill a Barragan.

Però als cinc minuts del segon temps, una assistència de Mikel sobre Adrià va fer que aquest inaugurés el marcador i donés tranquil·litat al seu equip. Amb l’1-0, el Balaguer semblava que tenia el matx controlat i Mikel i Adrià van tenir ocasions per ampliar l’electrònic. No van encertar en les rematades, i al minut 80, després de la lesió del col·legiat, que va haver de ser assistit pel físio local i substituït per un dels auxiliars, el Martinenc va agafar desprevingut al centre del camp del Balaguer i en una contra van obligar Hichem a realitzar una falta a l’interior de l’àrea, que va significar-li l’expulsió i el corresponent penal que va transformar Roland Garros (1-1).

Faltaven deu minuts per acabar i el Balaguer volia guanyar, però les ocasions no van arribar i ja en el temps de descompte i quan l’empat es donava per bo, Alabau va rematar un córner batent Alfred (1-2). Dura derrota del Balaguer, la segona consecutiva.

En relació amb la seua possible destitució, l’entrenador del Balaguer va indicar que “des del primer dia, vaig posar el càrrec a disposició de la Junta. Això és futbol, i si la pilota hagués entrat en la nostra segona ocasió i ens haguéssim posat amb 2-0, ara no estaríem parlant d’això. Això és futbol i depenem dels resultats”.

“Ens ha succeït el mateix que la setmana passada”El tècnic del Balaguer, Edu March, es mostrava contrariat després de l’encontre: “Ens ha succeït el mateix que diumenge passat davant del Borges. En els últims deu minuts, han capgirat el marcador. No mereixíem perdre. Crec que hem millorat el joc i hem de continuar treballant per capgirar aquesta situació”.