Vendaval imparable

L’Associació Lleidatana surt golejada de la pista del Morvedre, el gran favorit per a l’ascens || Va aguantar 5 minuts, però les locals van ser molt superiors

Irina Pop es disposa a tirar a porta en una acció del partit d’ahir.

Irina Pop es disposa a tirar a porta en una acció del partit d’ahir.SEGRE

L’Associació Lleidatana d’Handbol no va poder frenar el vendaval del Morvedre de Sagunt, el gran favorit de la categoria per jugar les fases d’ascens a la Divisió d’Honor, que es va imposar a les lleidatanes per un contundent 29-14. El partit ja es preveia difícil d’entrada, i el guió va anar segons el previst, ja que les de Miroslav Vujasinovic només van ser capaces d’aguantar els primers cinc minuts, en els quals van firmar un parcial de 2-2. A pesar d’aquest esperançador inici, el partit es va decantar de seguida per al conjunt local, un equip molt fort i molt ràpid, que va agafar avantatge amb facilitat. L’Associació, per la seua banda, poc va poder fer per intentar aturar la velocitat amb la qual el Morvedre feia circular la bola i es va veure desbordada en tot moment, marcant en moltes ocasions a pler. A més a més, la fèrria defensa local va fer que les lleidatanes tinguessin molts problemes en atac i amb prou feines aconseguissin catorze gols, que sens dubte és una de les anotacions més baixes de l’equip en el seu historial en la categoria. D’aquesta manera, l’avantatge saguntí anava augmentant alhora que passaven els minuts, arribant al descans amb un avantatge de vuit, que va ser de quinze al final del partit i que hauria pogut ser més gran si no hagués estat per l’actuació d’Olga Pena. En conjunt, les de blau van acusar la falta de rodatge fruit de la irregular pretemporada i no van ser rival per a un equip molt jove i que es va mostrar molt superior a tota hora. Després d’aquesta derrota, l’Associació rebrà dissabte vinent, a les 20.00, a l’Onze de Setembre, el La Salud tinerfeny, per provar d’aconseguir la primera victòria aquesta temporada, després de sucumbir davant de l’Elda i el Morvedre, dos equips cridats a ocupar la part alta.