Contundent victòria d’un Tàrrega superior

Joan Capdevila i el president del Tàrrega, Gerard Caro, van posar ahir en l’homenatge a l’exjugador.FRANCESC GASULL

El Tàrrega va dominar i va golejar el Solsona (4-0). El conjunt visitant no va ser rival per a un Tàrrega que va ser amo i senyor del partit i fins i tot hauria pogut marcar algun gol més. Els locals es van avançar en dos ocasions per mitjà d’Alberto (12 i 18). El Solsona es va quedar amb un jugador menys per l’expulsió d’Esteve (20) i, al 37, el local Adrià va veure la segona groga, que va deixar tots dos equips de nou en igualtat de condicions. El 3-0 va ser obra de Ferran al minut 43 i el definitiu 4-0 el va anotar Vargas (64). Durant el descans, es va homenatjar el premiat exjugador local Joan Capdevila, que va ser nomenat soci d’honor.