El Castelldans goleja en el derbi de les Garrigues

Un jugador de l’Albagés protegeix la pilota de la pressió defensiva local.

Un jugador de l’Albagés protegeix la pilota de la pressió defensiva local.OSCAR MIRÓN

El Castelldans va dominar clarament en un duel que va acabar 4-1 en el derbi de les Garrigues contra l’Albagés i que va destacar per la poca intensitat dels dos equips. Els locals es van basar en un joc fort i amb bones jugades de triangulació que els oponents no van saber afrontar i els va portar a patir durant tot el matx l’assetjament del Castelldans, que va generar moltes ocasions de perill a l’àrea rival. Malgrat el domini local, els gols van tardar a arribar i l’equip local no va inaugurar el marcador fins al minut 39. A la segona part, els del Castelldans van fer un joc magistral que els va permetre obrir distàncies en l’electrònic amb dos gols en menys de deu minuts.

L’únic gol de l’Albagés va arribar immediatament després del tercer gol del Castelldans, deixant esperances a l’equip visitant per a una remuntada. Finalment la remuntada de l’Albagés no va arribar a causa de la falta de punteria, que va aprofitar el Castelldans per liquidar l’encontre marcant el quart i últim gol en l’últim minut, la qual cosa els va permetre sumar tres punts més. L’esportivitat va destacar en un partit després del qual el Castelldans continua invicte en la competició.