Els jugadors del Tamarit celebren un dels gols amb el Fraga.

Els jugadors del Tamarit celebren un dels gols amb el Fraga.ALBA RIVERA

El Tamarit es va quedar amb els punts a l’imposar-se (4-1) a un Fraga irregular, que va començar millor i que es va avançar al marcador però que va acabar desinflant-se a mesura que avançava el partit. Els visitants es van avançar aviat gràcies al gol de Casanova quan amb prou feines s’havien jugat 4 minuts de joc. El Fraga va perdonar en diverses ocasions, inclòs un xut al travesser. El Tamarit va reaccionar i va passar a l’atac i va poder empatar en un bon xut que Puigvert va aturar amb encert. Els locals van empatar just abans del descans (1-1). Ja a la segona meitat, la tendència observada abans de la pausa es va confirmar i el Tamarit va créixer, mentre el Fraga es va anar difuminant amb el pas dels minuts. Al 72, Espinosa va marcar el 2-1 i posava per davant amb justícia el Tamarit i només quatre minuts després va ampliar la renda (3-1). El Fraga ja no va poder reaccionar i amb tot decidit, al 89, Galcerán va tancar el marcador amb el 4-1 que donava un treballat triomf al Tamarit.