FUTBOL SALA SEGONA DIVISIÓ

El Cervera cedeix un empat tot i anar vencent 0-4

Un penal i una expulsió van ser claus

Les jugadores del Cervera, durant un temps mort.

El Cervera va sumar un important punt en una pista tan complicada com la del Concòrdia, que fins llavors havia guanyat els dos partits disputats, si bé a les jugadors de la Segarra els va quedar un mal sabor de boca després de malgastar un avantatge de 0-4 que van aconseguir en els primers 10 minuts.

El Cervera va consolidar una primera meitat de manual. Amb una defensa a mitja pista van sorprendre les locals amb ràpids contraatacs, ja que cada vegada que robaven la pilota arribaven amb molt de perill davant la porteria barcelonina. Així, Núria va inaugurar el marcador en el minut 2 i ella mateixa el va incrementar el 5. Carla, també amb dos gols, va situar un sorprenent 0-4, que hauria pogut ser encara més ampli si no fos pel pal i la gran actuació de la portera local. Però les barcelonines van entrar en la segona meitat amb una altra mentalitat. No obstant, un rigorós penal, que a més va costar l’expulsió de Júlia, va suposar el 2-4 i va ser clau perquè el Concòrdia completés la remuntada. Per part del Cervera van jugar Laura, Sistac, Idoia, Júlia, Iris, Carla, Ari, Núria, Emma i Llobet. Dissabte vinent rebrà el conjunt canari Teldeportivo, campió de l’anterior Lliga.