BÀSQUET ACB

El Barça encaixa la segona derrota consecutiva

Vicedo aconsegueix un rebot davant de Pau Ribas i Vezenkov.

Vicedo aconsegueix un rebot davant de Pau Ribas i Vezenkov.EFE

El Barça Lassa va perdre ahir a la pista del Movistar Estudiantes (80-70) i ja suma quatre visites seguides a l’equip madrileny perdent. A més, amb aquesta nova derrota, la segona de la setmana després de l’entrepussada a l’Eurolliga a Belgrad, els blaugranes perden el lideratge de la Lliga ACB.

Els de Sito Alonso van sortir a la pista molt desencertats i no van aconseguir anotar fins als 3 minuts i mig de partit. Tot i així, el mal va ser menor, ja que els madrilenys tampoc no van ser eficaços. Al final del primer quart tan sols cinc punts separaven l’Estudiantes del Barça. En el segon parcial, les defenses es van esvair. Així, durant el període, el Barça, liderat per Heurtel i Vezenkov, va aconseguir anotar 34 punts per 20 de l’Estudiantes. Els de Sito Alonso arribaven al descans amb avantatge (36-45), però a la represa els madrilenys, liderats per un gran Landeseberg, van aconseguir tornar a posar les taules al marcador (49-49).

Els blaugranes tan sols van aconseguir anotar nou punts en un últim període nefast

En l’últim quart, el desencert de tots dos equips va tornar a apropiar-se del partit. A quatre minuts del final, un triple de Cvetkovic tornava a l’Estudiantes l’avantatge en el marcador, i un altre triple més, aquesta vegada de Brown, posava el 73-66 a falta de dos minuts, que enfonsaven definitivament un Barça que tan sols va ser capaç d’anotar nou punts en un últim període nefast.