El Vila-real goleja el Las Palmas

Bakambu va anotar ahir el seu sisè gol en les últimes tres jornades

El davanter congolès Cedric Bakambu va obrir la golejada.

El davanter congolès Cedric Bakambu va obrir la golejada.EFE

El Las Palmas no va ser rival per a un Vila-real (4-0) que va aconseguir ahir la tercera victòria consecutiva. Els illencs van aconseguir retenir els valencians durant la primera meitat, però els de Javi Calleja els van esclafar després del descans. El partit va començar amb les dos formacions exhibint un joc molt vistós i un fort ritme. La nota negativa va ser la lesió d’Oussama, substituït per Remy en el minut 5. Així, encara que els dos equips van buscar amb insistència el gol, cap va aconseguir trencar l’empat abans del descans. Als tres minuts de la represa, Bakambu va anotar el seu sisè gol en les tres ultimes jornades i va trencar així la igualada. En aquell moment, el matx es va esquinçar i el Vila-real va començar a dominar de forma incontestable. Mario va anotar el 2-0 en el 65 i poc després Ximo, en pròpia porta, deixava el partit dat i beneït. Els de Pako Ayestarán van abaixar llavors els braços i van encaixar encara un altre gol més, obra de Sansone en l’afegit.