Gameiro i Oblak donen una grisa victòria a l’Atlètic

L’equip del Cholo va tornar a guanyar patint

Els jugadors de l’Atlètic celebren l’únic gol davant del Celta.

Els jugadors de l’Atlètic celebren l’únic gol davant del Celta.EFE

L’Atlètic de Madrid va tornar al camí de la victòria després de dos empats consecutius i ho va fer amb l’estil que caracteritza l’equip del Cholo: un únic gol i bona defensa (0-1). Un solitari gol del francès Kevin Gameiro en un partit on va contrastar l’enorme eficàcia del conjunt atlètic amb la falta de pegada dels gallecs, sense premi al seu domini. No hi va haver grans sorpreses en les propostes dels entrenadors: Unzué va tornar el davanter Maxi Gómez a l’onze titular, amb la conseqüent suplència d’Emre Mor, mentre que Simeone va alterar amb cinc canvis les línies defensives de l’equip que va empatar a l’Azerbaidjan amb el Qarabag a la Lliga de Campions. El partit va començar com va acabar, amb un Atlètic defensant a prop d’Oblak i molt lluny de Sergio. En els primers 25 minuts no va comparèixer la davantera blanc-i-vermella però en la primera ocasió de Griezmann va arribar el córner que acabaria per donar l’únic gol de partit en un rebuig. Poc més dels matalassers fins al descans i res després. Mentrestant, el Celta va disparar fins a 18 vegades, que entre Oblak i la defensa van interceptar per aconseguir una nova victòria per la mínima.