Triomf sense lluïment

El Madrid aconsegueix davant de l’Eibar la victòria més plàcida al Bernabéu || Marco Asensio recupera la titularitat i és clau en els dos primers gols blancs

Benzema controla una pilota davant la pressió d’un defensor de l’Eibar.

Benzema controla una pilota davant la pressió d’un defensor de l’Eibar.EFE

El Reial Madrid va aconseguir ahir davant de l’Eibar la segona victòria a la Lliga en el Santiago Bernabeu i la més còmoda fins ara (3-0), encara que l’equip blanc no va brillar en cap moment. Els de Zidane van sumar d’aquesta manera la quarta victòria consecutiva i segueixen amb la seua persecució del València i del Barça, el líder.

Zidane va sorprendre amb el seu onze i va introduir diversos canvis per donar-li un nou aire a l’equip. El més destacat va ser l’entrada de Marco Asensio com a parella ofensiva de Cristiano Ronaldo, després de la seua ferotge defensa durant la setmana a la sala de premsa a Karim Benzema. Després d’una ocasió d’Isco en el minut 2 de partit, l’Eibar es posava al comandament del joc i aconseguia el monopoli de les ocasions. Tot i així, el primer gol va caure del costat del Madrid, encara que en una jugada amb molta fortuna. Una passada enverinada de Marco Asensio va acabar amb la pilota al fons de la xarxa després de rebotar en el defensa visitant Paulo. Després del primer gol, el joc es va trencar i el Madrid va començar a dominar, encara que sense autoritat. En el minut 28, Marco Asensio va respondre a la confiança de Zidane amb un gran gol rematant amb l’esquerra un passi d’Isco. El mallorquí acabava així una sequera golejadora que durava des del xoc contra el València del 27 d’agost. Així doncs, arribava al descans amb un marcador molt favorable, malgrat el regular joc exhibit.

En la represa, el Madrid va adormir el partit i no va ser fins al 82 quan els blancs van sentenciar el partit amb un gol de Marcelo, que havia saltat al terreny de joc pocs minuts abans. D’altra banda, la nota negativa del partit la va donar Cristiano Ronaldo, que va acabar el partit amb gestos d’enuig després d’acabar sense marcar.