El Rodi Balàfia no és rival per al Muro

Els lleidatans cauen contra el líder

Dos jugadors del Muro intenten bloquejar una pilota.

Dos jugadors del Muro intenten bloquejar una pilota.ITMAR FABREGAT

El Rodi Balàfia no va ser rival per al CV Muro, el líder de la categoria i favorit, al costat de l’Andorra, a l’ascens, de manera que va caure per 3-0. Els lleidatans van sortir fluixos a la pista i durant el primer set sempre van anar darrere en el marcador. Els múltiples errors no forçats locals van regalar el primer punt a un Muro que no va desaprofitar les oportunitats.

A la segona mànega, les forces es van equilibrar i es va poder veure un Rodi Balàfia molt més agressiu en atac i més encertat en el servei. No obstant, malgrat les quatre boles de set de què van disposar els lleidatans, va ser finalment el Muro que es va anotar el punt.

Amb el marcador 2-0, els jugadors locals van abaixar els braços i no van ser capaços de respondre un Muro decidit a emportar-se el partit per la via ràpida.