FUTBOL SEGONA DIVISIÓ NACIONAL

L'AEM cedeix un empat

Una jugadora rival intenta robar-li la pilota a l’AEM.

Una jugadora rival intenta robar-li la pilota a l’AEM.SEGRE

L’AEM va entrepussar ahir contra el Llevant les Planes (2-2) en un partit en el qual el desencert de les lleidatanes i un gol matiner local van marcar el desenllaç. L’encontre es va posar costa amunt per a les lleidatanes al minut 4, quan en una jugada de fortuna les locals es van avançar en el marcador. Una centrada molt llunyana va acabar al fons de la xarxa després d’una rematada de cap de Belén. Les lleidatanes es van bolcar llavors a l’atac per capgirar el marcador al més aviat possible. La insistència visitant va tenir premi al minut 14, quan Pixu va batre amb una espectacular vaselina la portera local després d’una gran jugada per la banda de Laia. L’alegria de l’AEM va durar poc, ja que a la següent jugada les locals tornaven a avançar-se davant de la desesperació de les lleidatanes. Tot i així, l’AEM no va abaixar els braços i va desplegar en els següents minuts el seu millor futbol, de manera que al 36 una rematada de cap de Muri tornava a posar les taules en l’electrònic.

Després del descans, el Llevant es va tancar en l’àrea i es va dedicar a defensar. L’AEM, aleshores, es va llançar a buscar la victòria però ja no va ser capaç de trencar el mur defensiu local.

Un Pardinyes desencertat no pot culminar la remuntada

El Pardinyes i el Sant Gabriel es van repartir ahir els punts (2-2) en un partit en què les lleidatanes no van ser capaces de culminar la remuntada a l’igualar un 2-0. El Pardinyes va començar dominant, però en un contraatac, el Sant Gabriel es va avançar. Al 50, un altre gol, ara de córner, posava les lleidatanes contra les cordes. Tot i així, les visitants no van abaixar els braços i amb dos jugades col·lectives van aconseguir salvar l’empat.