Tanquen el camp del Mariola per incidents de públic

Camp de Gardeny

El subcomitè de competició de la delegació territorial de la Federació Catalana a Lleida va acordar ahir clausurar per un partit el camp de l’Atlètic Mariola, que juga a la Quarta Catalana, a causa dels incidents de públic que es van produir en el partit disputat al terreny de joc de la Fuliola el passat 29 d’octubre. Així mateix, el subcomitè afegeix en el comunicat que adverteix l’Atlètic Mariola que serà expulsat de la competició en cas de reincidir en aquest tipus d’incidents. Val a recordar que l’esmentat partit va ser suspès quan faltava poc per al final per l’àrbitre, després de rebre un jugador local del Fuliola una pedrada per part d’un seguidor visitant. El marcador era favorable al Fuliola per 5-3 i, prèviament, un jugador local havia rebut també una puntada de peu per part d’un tècnic de la banqueta de l’Atlètic Mariola.

NOU EXPEDIENT A més, se li ha obert un expedient per nous incidents de públic diumenge contra el Bell-lloc

Encara que jugaven a casa del Fuliola, el subcomitè decreta el tancament del camp del Mariola perquè va ser un seguidor d’aquest equip el que va protagonitzar l’incident. A banda del tancament del camp i l’advertiment d’expulsió, el Mariola també haurà de pagar una multa de 150 euros per aquests “incidents greus de públic”. Seguint amb l’Atlètic Mariola, el subcomitè també va decidir ahir incoar-li expedient per nous incidents en el partit de diumenge passat, que en aquesta ocasió va disputar al seu feu davant del Bell-lloc. L’àrbitre de l’encontre va aturar el partit durant uns minuts a la segona part a causa dels insults i les amenaces d’un membre del club local cap a un jugador rival i el mateix col·legiat. El partit no es va reprendre fins que van arribar els Mossos d’Esquadra.