BÀSQUET EUROLLIGA

El Barça perd contra el Brose després de dilapidar una renda de 26 punts

Pau Ribas persegueix el jugador local Lo.

Pau Ribas persegueix el jugador local Lo.EUROLEAGUE

El FC Barcelona va perdre ahir a Nuremberg davant del Brose Bamberg (84-81) en la setena jornada de l’Eurolliga un partit que, qui només veiés el primer quart, no es creuria el resultat final. I és que els blaugranes van fregar el 10 (12-38) en el primer quart i van acabar vivint un malson.

Venia el Barça de guanyar el clàssic al Reial Madrid i van sortir molt endollats al partit, amb un parcial de 12-38 en deu minuts que feia presagiar un triomf. Només havien de sentenciar un Brose Bamberg perdut, anul·lar qualsevol reacció i jugar amb el marcador. Però el Barça es va enfonsar estrepitosament i va passar de botxí a ajusticiat, del cel a l’infern.

D’altra banda, la selecció espanyola femenina va passar per sobre (92-26) d’Holanda en el segon partit de la fase de classificació per a l’Eurobàsquet 2019.