Futbol

El Lleida remunta tres gols i fa fora la Reial Societat de la Copa

Aitor, Manu molina i Radulovic van perforar la meta basca

El Lleida remunta tres gols i fa fora la Reial Societat de la CopaEFE

El Lleida Esportiu ha provocat que Anoeta visqui una de les seues nits més amargues dels últims anys, després d’eliminar-ne per 2-3 la Reial Societat, en un partit en el qual l’equip català va remuntar en la segona part el 0-1 de l’anada i els dos gols que els locals van aconseguir en el primer temps.

Els escassos aficionats que es van donar cita a l’estadi donostiarra esperaven una nit tranquil·la i així va ser una primera meitat amb una Real dominadora que semblava aclarir incerteses amb un nou gol del central Diego Llorente, de cap, el seu sisè gol aquesta temporada.

Millor es posarien encara per als blanc-i-blaus les coses quan Juanmi Jiménez, en una altra de les seues jugades de murri, va marcar el 2-0, la qual cosa semblava deixar el partit clarament sentenciat.

Començava la segona meitat amb un escenari molt favorable als locals, però el Lleida no va llançar la tovallola, encara que la seua batalla sembli més encaminada a la lliga per la crisi de resultats que travessa, i els catalans van anar a buscar l’eliminatòria.

Primer va marcar Aitor Núñez després d’una d’internada per banda dreta davant d’una Real relaxada que no va entendre l’avís del seu rival i que instants després encaixava el segon, obra de penal de Manu Molina després d’una acció sobre Musa Bandeh, empat que deixava al seu equip a un sol gol de passar de ronda.

Lleida estava encoratjat, creient que tot era possible i va consumar la remuntada amb un gol a quatre minuts per al final amb un rematada de cap Radulovic per paralitzar Anoeta.