VOLEIBOL PRIMERA DIVISIÓ NACIONAL

El Rodi Balàfia remunta al Sant Martí

Els lleidatans, que van anar de menys a més, trenquen una mala ratxa de dos derrotes consecutives en un partit molt igualat i en el qual van haver de recuperar dos sets

Un jugador del Balàfia remata sense oposició.

Un jugador del Balàfia remata sense oposició.MAGDALENA ALTISENT

El Rodi Balàfia va aconseguir ahir una valuosa victòria davant del Sant Martí després de remuntar dos sets en contra. Els lleidatans trenquen així una ratxa de dos derrotes consecutives i s’assenten a la part mitjana de la classificació.

Els dos primers sets es van desenvolupar de la mateixa manera, amb el marcador ajustat al màxim fins al final. Tot i així, els visitants es van mostrar millors en els moments decisius i van aconseguir emportar-se els punts en les jugades llargues. Mentrestant, els lleidatans patien per tancar el contraatac. En el tercer set, les coses van començar de la mateixa manera, encara que el desenllaç va ser radicalment diferent. Aquesta vegada van ser els del Balàfia els que es van emportar els punts decisius per anotar-se el set en un final a cara o creu. En el següent joc, les coses van tornar a torçar-se. Els lleidatans van encaixar un parcial de 17-13, però no van abaixar els braços i van finalment capgirar el marcador. De nou igualats a sets (2-2) s’arribava al definitiu, en el qual els lleidatans van escombrar el rival (15-17) gràcies a la pujada de moral que els va donar l’espectacular remuntada protagonitzada.