EL MILLOREL PITJOR

L'Alpicat ja torna a guanyar

Dos gols de Patrick i Caste a la segona meitat li donen els tres punts després d’una primera part de poca acció || Els lleidatans trenquen d’aquesta forma una ratxa de cinc partits sense vèncer

Els jugadors de l’Alpicat celebrant un dels gols del partit.

Els jugadors de l’Alpicat celebrant un dels gols del partit.ALBET FERNÁNDEZ

L’Alpicat va sumar ahir una nova victòria gràcies als dos gols en el segon temps de Patrick i Caste, que li van servir per trencar una ratxa de cinc partits sense guanyar. Malgrat el resultat, el matx va començar amb un joc regular per part dels dos equips. El conjunt del Baix Ebre va sortir millor, encara que sense gaire profunditat, obligant l’Alpicat a tancar-se en camp propi durant els primers minuts. La millor opció del Tortosa va arribar en el minut 7 amb un tret d’Edgar després d’un rebuig que Crisos, sota pals, va parar amb seguretat. Aquesta va ser pràcticament l’única acció de perill en els 25 primers minuts de joc, moment en què Jordi López patia un contratemps en forma de lesió de Kelly, que va ser substituït per Niso. El canvi va donar una mica més de verticalitat als del Segrià, que van estirar línies en els minuts finals del primer temps amb un inspirat Caste en atac. Tot i així, cap dels equips va ser capaç de trencar l’empat inicial abans del descans.

El segon temps va ser bastant diferent del primer. Hi va ajudar el primer gol del matx en el minut 50, quan Fabregat va rematar un córner al segon pal que el porter del Tortosa va rebutjar malament. Patrick va aprofitar la situació per anotar el primer gol del duel. No obstant, el millor de les files locals tornava a ser Caste, que en el minut 61 va tenir als peus el 2-0 després de superar dos defensors i obligar Rodenas a lluir-se sota pals. Malgrat les ocasions de l’Alpicat, l’encontre va estar obert en tot moment, de manera que els visitants també van tenir les seues oportunitats per empatar al contraatac. El gol de la tranquil·litat no va arribar fins al 78, en una autèntica obra d’art de Caste. El jugador local va tornar a deixar enrere els seus defensors, va arribar fins a la línia de fons i, pràcticament sense angle, va enviar la pilota al fons de la xarxa.

Amb el 2-0, el Tortosa va avançar línies a la recerca d’un gol que l’atansés en el marcador, però tan sols va aconseguir provocar un penal a l’últim minut que Crisos va parar, per signar així una gran actuació a la porteria.